Sick World, LES


Heisann,

Lurer på hva som skjer med mennesker, er det bare meg eller er det flere og flere voldtekst hendelser, forbrytelser, kidnapping av jenter osv. som hender ?  Ser av og til på nyhetene på TV, og sjelden noe om voldtekt ikke dukker opp. syntes det er trist at verden er blitt sånn! Og Sigrid-saken som de enda ikke har funnet gåten på. Får vondt i magen hvergang jeg ser henne på TV. Foreldrene har nå lovet 1 million kr til den osm kan finne henne, da er det nådd ganske langt!

Bare forestill deg og være hun, kansje hun ikke engang er langt unna, men er helt innesperret og kan på ingen måte slippe ut og si, her er jeg! Livet til Sigrd er jo nå nesten øddelagt, 2 uker i fangenskap alene.

Så er det jo også den verste dagen i mangens liv, 22. jui.  (skal ikke gå så mye innpå det nå)

Til og med vi som bor i lille Norge får oppleve ganske mye dramatisk som skjer. Da må det være ganske mye i større land. Kansje noen fikk med seg det som skjedde i USA, en mann hadde løpt inn på  «Bat-mann» filmen-premieren og bare begynnt og skyte løst på publikumet. Mange tilfelidige mennesker ble drept og barn! Hvordan går det ann ?! Helt tilfeldige, uskyldige mennesker?  Vet at  mange ting har blitt forandret  posetivt opp gjenom årene også, veldig mange ting egentlig, men alt dette er ganske fælt.

 

 

Reklamer
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: